AKTUELLT

Maria Magdalena portalen 200224 just

Sommarsolstånds-meditation på Fjärås Bräcka 16/6 kl 18

Sommarsolståndet närmar sig. En dag med total balans och nya energier och frekvenser som gör att vi öppnar upp vårt medvetande än mer och stärker oss än mer energimässigt. Fjärås Bräcka är en kraftplats och vi kommer att meditera i portalenergi efter en guidad rundvandring på platsen. Enklare fika ingår.

Evenemanget sker 16/6 kl 18-ca 21 och kostar 200 kr. Varmt välkommen!
Boka och läs mer här.

 

boka direkt

Nu är vi bokningsbara via bokadirekt.se

Alla våra tjänster finns nu att boka via Boka Direkts bokningssystem på bokadirekt.se. Sök Vita Reali eller någon av våra namn; Sabine Lindström, Marie Herkestam eller Karin Tauer Eringskog. Eller klicka in på vitareali.bokadirekt.se.

190515_VitaReali_Interiör_0187

Prova på Intermittent Vakuumterapi-
behandling!

Tränar du mycket? Har du besvär av dålig blodcirkulation? Samlar du vatten i kroppen? Behöver ditt lymfsystem en skjuts? Då kan kanske intermittent vakuumterapi vara något för dig. Boka in dig för en prova-på behandling. Endast 150 kr, som fås tillbaka om du köper en behandling. Läs gärna mer om IVT här!

  

Unknown

erbjudande – stor hälsokonsultation

Vill du OPTIMERA din HÄLSA och bli stark igen?
Vi på Vita Reali arbetar med kompletterad funktionsmedicin. På en Stor Hälsokonsultation träffar du både vår naturläkare och vår coach/healer. De lägger ett pussel där de letar efter den bakomliggande orsaken till ditt mående. Ditt blodtryck tas, syresättningen i blodet mäts och du får göra en QR Kroppsskanning. Därefter ger vid dig en rekommenderad plan med förslag på olika behandlings-metoder. Till och med juni 2020 kan du boka Stor hälsokonsultation för 2500 kr istället för 3990 kr.

Välkommen!

Endast 2500 SEK (Ord pris 3990 SEK). Boka tid här.

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se