COACHING/SAMTALSSTÖD

Grunden i coaching som begrepp bygger på ett kontinuerligt lärande, vilket innebär att för att kunna lyckas behöver du vilja lära nytt och förändras.

Coaching är ett kraftfullt verktyg som handlar om utveckling och förändring, att skapa resultat och att leda sig själv. Ökad kompetens och medvetenhet kring dilemman är en av grundstenarna i coachprocessen för att du ska kunna ta ansvar för din egna utvecklingsprocess och lära dig hantera de utmaningar som du möter.

Coaching är till för utveckling. Du investerar tid och viljan till att utvecklas. Jag investerar engagemang och min expertis i coaching för att stötta dig på din utvecklingsresa. Som coach kan jag öppna dörren för nya tankar och idéer, hjälpa dig att lägga upp en plan, ge tips och nya perspektiv. Jag kan ge dig feedback som hjälper dig att se mönster och välja andra mer produktiva sätt att göra och tänka.

Vi börjar vårt samarbete med att göra klart vilket resultat du vill ha av samarbetet. Detta blir vår ledstjärna och hjälper oss att stämma av på vägen. Grundsynen i coachingmetodiken är att vi människor bär på de resurser vi behöver för att skapa en önskad förändring och när vi upptäcker de resurserna inspireras vi och agerar. Coachning är en metod som syftar till att vi upptäcker och använder våra resurser. Vid första tillfället lägger vi tillsammans upp en plan på hur många coachingtillfällen som ska genomföras.

Du kan också välja samtalsstöd där du får vägledning och om så önskas tips och råd till hur du skulle kunna gå vidare i den frågeställning du har aktuell. Du får också tillgång till verktyg som kan stötta dig i vardagen. Allt beroende på din frågeställning. Vad som fungerar för dig bäst – coaching eller samtalsstöd – stämmer vi av i början av första samtalet.
 

Coaching/samtalsstöd: 800 SEK, 60 minuter

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se