HYDROXYPATI

Terapiformen hydroxypati används för att upptäcka metaboliska förändringar i kroppen och därmed förbereder kroppen för att vara mottaglig för andra terapiformer.

Ett specialframtaget basiskt vattenkoncentrat används för att reglera kroppens syra-basbalans. Föreningen som skapas mellan vattnet och cellerna producerar ett neutralt vatten som stöttar processen i kroppen att kunna göra sig av med slagg. Utifrån detta skapas en terapivänlig miljö i kroppen där cellerna kan ta upp näring ur det vi stoppar i oss. Därmed stärks immunsystemet, smärta och inflammationer får möjlighet att försvinna.

Terapin kan sen kombineras med användningen av ett syrakoncentrat för att mer specifikt behandla olika infektionstillstånd i kroppen.

För att påbörja en terapi med hydroxypati rekommenderar vi att du börjar med en Quantum Respons kroppsscanning. Allt så att du har ett utgångsvärde på hur kroppen är innan du påbörjar hydroxypatin. Under behandlingstiden kan du med jämna mellanrum göra nya kroppsscanningar, så att du får reda på hur det går och få rekommendation kring vad mer som skulle kunna göras för att skapa en friskare kropp och därmed tillvaro.
 

Kontakta oss på info@vitareali.se för prisuppgifter eller boka tid för hälsokonsultation.

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se