ÖRONAKUPUNKTUR

I örat finns mer än hundra olika punkter som representerar hela kroppen och dess olika organ. Öronakupunkturen kan ges med speciella nålar som tas ut efter ca 30-40 minuter.

Den har visat sig vara effektiv vid olika smärttillstånd, inflammationer, stress och oro samt vid avvänjning. Den kan med fördel kombineras med kroppsakupunktur, akupressur eller gua sha/koppning.

Som nållöst alternativ finns det små frön eller magneter på plåsterbitar som sitter permanent. Genom att trycka på fröplåstren i ca 30 sekunder 3 gånger om dagen aktiveras punkterna. På magnetplåstret trycker man inte utan effekten varar så länge plåstret sitter kvar.

Gå ner i vikt/nikotinavvänjning med öronakupunktur

Den som vill gå ner i vikt behandlas med små permanentnålar som sätts i speciella punkter i örat som dämpar aptiten och förebygger känslan av matthet och irritation som annars kan förekomma vid minskat kaloriintag eller annan diet. Nålarna sitter kvar i ungefär en vecka och byts sedan ut.

Även vid nikotinavvänjning behöver man en stöd som minskar eller tar bort abstinensproblem och röksuget där öronakupunktur med permanentnålar som sitter i örat i ca en vecka och byts sedan ut upplevs som stor hjälp.

Pris: Första konsulation 690 SEK, 90 minuter, Återbesök, 690 SEK, 60 minuter

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se