VITA REALI HÄLSOBOOST

Vill du bli piggare? Vill du bli av med värk? Vill du bli frisk och ha orken när livet leker? Vill du gå ner i vikt? Här är programmet som hjälper din kropp att starta om, en så kallad metabolisk reset.

De olika faserna i programmet är framtagna för att ge dig bättre hälsa och gå ner i vikt med långvariga resultat, individuellt anpassat för just din kropp. Det ingår hälsocoaching under hela din resa. Redo?

Du börjar med ett hälsotest där dina organs energetiska tillstånd mäts. Bland annat får vi fram om kroppen är försurad och/eller har en toxisk belastning. Testerna visar också vilka vitalämnen som saknas i kroppen. Därav bestäms vilken mix av hälsoprodukter som är optimala för just dig under din första fas. Det rör sig om örtmedicinska medel, vitaminer och mineraler som förbereder din kropp för de kommande faserna, så att du kan uppnå maximalt resultat.

Med omprogrammeringen, det vill säga omstarten, av din ämnesomsättning renas och avgiftas kroppen. Du får en fastare hud och en permanent viktminskning inom mycket kort tid. Några av effekterna med denna metod är att du mår bättre, har mer energi och att eventuell värk försvinner. Det är möjligt att uppnå en omfattande rening och avgiftning av kroppen, en fastare hud och en permanent viktminskning inom en mycket kort tid.
 

Kontakta oss på 0793-38 63 35 för prisuppgifter samt bokning av tid.

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se