GDPR Vita Reali

 

För dig som vill veta mer om Vita Reali ABs arbete med GDPR:

Nedan förklarar vi kort vad en personuppgift är och hur Vita Reali AB behandlar denna typ av information. Fortsättningsvis förklarar vi varför vi sparar uppgifterna och vad som händer när ni väljer att lämna oss som klient och prenumerant.

 

Vad är en personuppgift och hur behandlar Vita Reali informationen?
All slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en levande person räknas enligt personuppgiftslagen som personuppgifter. Även bilder (foton) och ljudupptagningar på individer som behandlas i dator kan vara personuppgifter även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter, som exempelvis IP-nummer, räknas som personuppgifter om de kan kopplas till fysiska personer – Datainspektionen.


Vilka uppgifter samlar vi in om dig som klient?
Vita Reali AB hanterar dina personuppgifter i och med klientförhållandet, via mail, via vår hemsida, via bokningssystemet och via vårt jounalsystem eller andra ärenden i samband med att du godkänner oss att hantera din hälsostatus. Bolaget hanterar också personuppgifter i och med intresseanmälan Insamlingen av uppgifterna krävs för att vi ska kunna utföra vår del i helhetshälsosprocessen. Om uppgifterna inte kan lämnas kan Vita Reali AB inte utföra vår del i processen och därmed tvingas neka dig din önskan om stöttning och råd och tjänster i samband med din hälsa. Personuppgifter kan komma att hämtas in från myndigheter och kreditupplysningsbolag. Skyddade personuppgifter hanteras enligt interna rutiner.

 

Personuppgifter som vi kan komma behandla är:

  • Namn
  • Personnummer (samordningsnummer)
  • c/o adress (bara med uttryckligt samtycke om det är en känslig uppgift)
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Förekomst av säkerhet (till exempel borgensman)
  • Förekomst av förvaltare/god man
  • Autogiro
  • Betalningsförsummelser
  • Information till socialnämnd i anledning av betalningsförsummelse eller störningar
  • Uppgifter till myndigheter vid efterfrågningar
  • Bilder inom ramen för kameraövervakning
  • För att leva upp till krav enligt lag, förordning, myndighetsföreskrift eller rättsliga förfaranden.
  • Vid eventuell köp/försäljning/hyra/överlåtelse av fastighet/hyreskontrakt

Vad händer när jag säger upp min hälso- och tjänsteplan?
När ditt hälso- och tjänsteplan med Vita Reali AB upphör gallras dina personuppgifter så fort de av lagliga skäl inte längre behövs.


Förstaparts- och tredjepartscookies
Vita Reali använder cookies på vår webbplats vitareali.se för att kunna ge dig som besökare en förbättrad upplevelse. När någon besöker vår webbplats skapas sessionscookies, vilka är nödvändiga för att kunna använda vissa delar av webbplatsen samt hantering av marknadsföringsutskick i våra digitala kanaler. Till exempel hjälper cookies till med att kontrollera om du befinner dig på vitareali.se. Dessa cookies innehåller ingen identifierbar information tills du som besökare väljer att göra en handling, där du själv anger information och accepterar vår integritetspolicy.

Vita Reali AB använder cookies (förstaparts- och tredjepartscookies) för att samla statistik om antalet besökare på webbplatsen, om besökarna och för att mäta hur besökare interagerar med webbplatsen. Detta gör vi för att bättre kunna förstå de behov besökarna har och hur vi kan förbättra och utveckla webbplatsen.

Med hjälp av våra analysverktyg samlar vi in information om våra besökare, vilka sidor som är populärast, vilka webbläsare som används eller vilken tid som våra besökare väljer att besöka oss.

 

Cookies i marknadsföringssyfte
För att förbättra vår digitala marknadsföring samt erbjuda våra besökare relevant information använder vi cookies och flertalet pixeltaggar*. Vi använder informationen från våra verktyg för att säkerställa målgrupper och att kunna utvärdera och effektivisera vår marknadsföring bättre online. Det kan till exempel innebära att vi väljer att visa annonser för personer som digitalt visat intresse för våra tjänster.

 

*Pixeltaggar är en teknik som kan känna igen cookies och andra identifierare och som gör det möjligt att bestämma vilka annonser som ska visas i din webbläsare/sociala medier.

 

Tredjepartscookies är cookies som en annan part, till exempel Facebook, Instagram eller annan plattform, placerar i din enhet via våra webbplatser. Vita Reali AB styr inte över dessa cookies, utan rekommenderar att du besöker de enskilda webbplatserna från tredje part för mer information.

Du kan välja att stänga av cookies helt eller få ett meddelande varje gång en ny cookie skickas till din dator eller din mobil. Stänger du av cookies kan du uppleva att webbplatserna inte fungerar tillfredställande och kan då ej komma åt vissa funktioner. 

 

Vilka uppgifter samlar vi in om dig som prenumerant av nyheter?

För att hantera utskick sparar vi endast de uppgifter som du angav vid registrering, dvs namn, e-postadress. Uppgifterna sparas endast i det system som hanterar utskicken. Du som prenumerant har alltid valmöjlighet att avregistrera dig från utskicken och raderas då från systemet.

Vilka uppgifter samlar vi in om dig som godkänner att vi hanterar din hälsostatus i samband med våra tjänster?

 

För att hantera utskicken sparar vi endast de uppgifter som du angav vid registrering, dvs namn, telefonnnummer, e-postadress och eventuella kommentarer (frivilligt fält vid registrering). Uppgifterna sparas endast i de system som hanterar utskicken. Uppgifterna som du lämnar kan komma att användas i marknadsföringssyfte, digitalt och print. Dina uppgifter kan användas för att verkställa målgrupper för digital annonsering. Du har alltid valmöjlighet att avregistrera dig från utskicken och ta tillbaka din anmälan om hantering i samband med din hälsostatus. Om du väljer att göra detta raderas du från samtliga system som hanterar dina uppgifter.

 

Hur får jag kontakt med Vita Reali AB gällande integritetsfrågor?

Via brev:

Vita Reali AB
Ekebacksvägen 12
429 35 Kullavik

 

Via personligt besök:

Vita Reali AB
Långenäsvägen 1

429 35 Kullavik

OBS! Du behöver kontakta oss först om du önskar träffa oss personligen, då vi inte har fasta öppettider.

 

Via e-post:

info@vitareali.se

Vita Reali AB
Organisationsnummer: 559194-9929

 

Hitta oss

Vita Reali AB
Besöksadress:
Kungsporten 1G, 427 50 Billdal
2 timmar gratis P utanför Restaurang Porten
+46 793 38 63 35
info@vitareali.se